ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - YENİ BADEMLİ İLKOKULU

TARİHÇEMİZ

YENİ BADEMLİ İLKOKULU TARİHÇESİ

Yeni Bademli İlkokulu; betonarme bina olup tek katlıdır. 5 derslik , 1 müdür –öğretmen odası ve salonu mevcuttur.  Okul kurağı 3460 metrekare  bahçe içindedir.  Bahçede  iki bölümlü öğrenci tuvaleti ile  bir öğretmen lojmanı vardır.

Tarihi ; Yeni Bademli İlkokulu, Isparta ili Sütçüler ilçesi  Çandır  Köyünün iskan edilmesi kararı üzerine , Toprak İskan  Müdürlüğü tarafından yaptırılmış ve 19 Kasım 1984 tarihinde öğretime açılmıştır.

2024 yılına kadar hemen hemen her yıl  küçük onarımlar  gören okulumuz halen 1 okul öncesi öğretmeni, 2 sınıf öğretmeni ve 1 Özl Eğitim Öğretmeni  öğretmenle eğitim –öğretime devam etmektedir.

Ana Sınıfında 12 öğrenci,Özel Eğitim Sınıfında 1 öğrenci, 1. Sınıfta 8 öğrenci , 2. Sınıfta 8 öğrenci, 3. Sınıfta 5 öğrenci ve 4. Sınıfta 8 öğrenci olmak üzere toplam 42 öğrencimiz okulumuzda eğitim- öğretim hayatlarına devam etmektedirler.

Okulumuzun bahçesinde çocuklar için yapılmış bir çocuk parkımız mevcuttur

Yayın: 13.01.2016 - Güncelleme: 14.05.2024 15:59 - Görüntülenme: 780