ÇANAKKALE / GÖKÇEADA - YENİ BADEMLİ İLKOKULU

YENİ BADEMLİ İLKOKULU

Adres
KALEKÖY KÖYÜ KALEKÖY KÜME EVLERİ YENI BADEMLI ILKOKULU BLOK NO 10 GÖKÇEADA / ÇANAKKALE
Vizyon
Evrensel bilgi ve teknolojiyi takip eden, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam , toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bu misyonu gerçekleştirmek için Yeni Bademli İlkokulu’nun belirlediği vizyonu; Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemizde örnek olmaya çalışan ; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemizde başta olmak üzere okulumuzun sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Toplu Taşıma